Print Friendly, PDF & Email

E primăvară…şi ne dorim să simţim acest lucru: căldură blăndă, culoare, mult verde, albastru senin. Aşa că, până înverzeşte natura, mă voi juca puţin cu culorile în farfurie. Salatele mele preferate sunt cu multe legume, sau, cum e cea de faţă, cu peşte sau cu fructe de mare.

4 porţii

INGREDIENTE:

salată iceberg, tăiată

2 linguri capere

150 gr ton file, afumat

150 gr telemea cuburi, cu verdeţuri

120 gr boabe porumb, din conservă

120 gr mazăre verde, din conservă

5-6 roşii cherry, tăiate felii

măsline verzi Calamata

oregano verde, tocat mărunt

ulei de măsline

1 lingură zeamă de lămâie

sare, piper

felii de lămâie, tăiate bucăţi mici, pentru decor

parmezan ras, presărat deasupra, la final.

 

Se amestecă toate ingredientele într-un bol mare de salată, se condimentează şi se serveşte proaspătă. Poftă bună!